(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Vafle jemné
Potřebné ingredience
120g tuku nebo másla,80g moučkového cukru,4 vejce,150g polohurbé mouky,250ml sladké smetany
Postup přípravy
Našleháme tuk,cukr a celá vejce.Do toho přidáme mouku a smetanu.Necháme 15 minut odpočinout a pak opékáme v zahřátém vaflovači.Jsou výborné a rychlé!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Canela
(upraveno)
2. 3. 2009, 21:16
dobrý den, nevím zda nechybí nějaký kypřící prášek.nejsou špatné, ale nejsou to ty klasické křupavé vafle.Jsou vlhké, jemné. Monika
zuzaa
(upraveno)
24. 11. 2007, 18:59
Ivanko, jsou výborné!! Nedělám už jiné Akorát nejprve vyšlehám tuk s cukrem a vejce všehám až později, jináč se mi to srazilo. A místo smetany se dá použít i mléko. Jsou opravdu chutné
pavlinice
(upraveno)
18. 6. 2007, 14:51
Odedneška mám konečně vaflovač,všude prodávají jenom toustovače,ale recept,který u toho je, je prostě hnus,humus. Jasné,že vymyslím svůj vlastní,ale chci se zeptat,máte je křupavé?Píšete,že dáváte 120g tuku což je podle mě až moc,ale právě to jestli jdou vytvořit ty dobré a křupavé mě zajímá. Píšete,že je máte výborné.